Fotópályázat 2017

Sáta – ahogyan én látom
Amatőr fotópályázat

Sáta község önkormányzata és Sáta honlapja fotópályázatot hirdet Sáta internetes honlapjának 20 éves fennállása alkalmából “Sáta – ahogyan én látom” címmel. A pályázat témája: Sáta. Olyan fotókat várunk, amelyekkel pályázóink bemutatják azt, hogyan látják Borsod-Abaúj-Zemplén megye Sáta községét.

A pályázat kategóriái:

Kezünk nyoma
– épített környezet, épületek, tereptárgyak, tárgyak, járművek, dolgok, jelenségek

Természet
– a falu és a táj, természeti látnivalók, a falu a tájban, a táj a faluban, helyi környezet, helyi természeti jelenségek

Él és mozog
– emberek, élőlények, állatok – és Sáta

Fekete-fehér
– bármelyik előző kategória f/f megvalósításban

A pályázatnak alsó vagy felső korhatára és nevezési díja nincs.

A jelentkezők kategóriánként maximum 5 különálló saját képpel, vagy kategóriánként maximum egy, 5 saját képből álló, máshol eddig még meg nem jelent sorozattal pályázhatnak.
A kép készülhet bármilyen, digitális kép alkotására alkalmas eszközzel, vagy bármely analóg technikával is, ekkor azonban a képet digitalizálni kell. Beadható bármely digitális vagy grafikai eljárással alakított kép is, ám a zsűri ebben az esetben nem a technika alkalmazását, hanem az alkalmazás tartalmát, a képhez hozzátett értéket fogja elsődlegesen értékelni.
Előhívott, papír kép is részt vehet a pályázaton. Ezeket a pályaműveket zárt borítékban, a pályázó azonosítására alkalmas adatok feltüntetésével a Sátai Községi Könyvtárban lehet leadni, a könyvtár hivatalos nyitvatartási idejében, vagy elküldhető a könyvtár postai címére.

A pályázó elfogadja, hogy
a) a pályázaton csak saját készítésű alkotások szerepelnek, az ettől eltérő pályamunkák szerepeltetése kizárást jelent,
b) a pályázatra érkezett képek kedvező elbírálás esetén azok Sáta honlapjának képanyagául szolgálhatnak (a készítő feltüntetésével).

A pályamunkákat a satahu @ gmail.com elektronikus levélcímen várjuk,
a beküldési határidő: 2017. október 1. napján 23 óra 59 perc.

Kérjük, hogy a jelentkezők pályamunkáik beküldésekor jelezzék nevüket és elérhetőségüket. A témán kívüli pályázati munkákat a szervező és a zsűri az értékelésnél figyelmen kívül hagyja.

A pályamunkákat erre a feladatra felkért szakmai-civil zsűri értékeli. A pályázat eredményhirdetésére 2016. október 26-án, Sáta Napján kerül sor. A pályaművekből ezt követően kiállítás tekinthető meg Sáta község kultúrházában.

 

A pályázat díjazása:

I. díj
30.000 Ft (ajándékutalvány)

II. díj
20.000 Ft (ajándékutalvány)

III. díj
10.000 Ft (ajándékutalvány)

A pályázattal kapcsolatos tudnivalókért szíveskedjen figyelemmel kísérni ezt a honlapot!
Információ: