2024-04-16

Csodálatos természet – fotópályázat

Ez a cikk már több mint egy éves, kérjük, hogy az oldalon szereplő tartalmat ennek figyelembe vételével olvassa.

Sáta Község Önkormányzata fotópályázatot hirdet „Csodálatos természet” címmel.

A pályázati részvétel feltételei

Amennyiben pályázatot küld számunkra, azzal elfogadja az alábbi feltételeket.
A pályázat nyitott, minden amatőr és profi fotós részére. A pályázat ingyenes, nevezési díj nincs.
Egy szerzőtől legfeljebb négy (4) darab fotót fogadunk, sorozatot vagy képpárt kérjük, ne küldjenek. Korábbi pályázatunkon befogadott kép nem küldhető újra.
A pályázat kifejezetten tematikus képeket fogad, a címtől eltérő témájú képek nem kerülnek a zsűri elé. Ugyanakkor időben nyitott, a pályázati beküldési határideje előtt bármikor készült fotó beküldhető, amelyik megfelel a feltételeknek.

A pályamunkákat a satahu@gmail.com email-címen várjuk.
A képeket JPG, JPEG vagy PNG formátumban szíveskedjenek beküldeni.
A pályázatra küldendő képek hosszabbik oldala legalább 2000 pixel legyen. A fájlok maximális mérete 5 Mbyte. Ettől nagyobb méretű melléklet esetén Google drive megosztási link használható. A pályamunkát szíveskedjenek a kép címével és alkotójának nevével elmentve küldeni, például: erdei-tisztás_nagy-pál.jpg, az email-ben pedig jelöljék meg értesítési címüket, telefonszámukat.

Pályázati naptár:
Beküldési határidő: 2022. május 1. (A pályázat határidejét a szervező meghosszabbította.)
Eredményhirdetés: 2022. május 16-án.

Díjazás:
1. helyezett: 20.000 Ft
2. helyezett: 15.000 Ft
3. helyezett: 5.000 Ft
Minden pályázónak könyvjutalom.

A beérkezett, és pályázati kiírásnak megfelelő képek szerzőinek listáját a rendező klub feltünteti Sáta honlapján és Facebook-oldalán.
A beküldött fotók tartalmi és teljes jogi felelőssége a pályázót terheli. A pályázók alkotásaik beküldésével elismerik és nyilatkoznak arról, hogy rendelkeznek a képek személyiségi jogi engedélyeivel. Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személy vagy személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis megsértik más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes felelősséggel tartozik, a kiírót e tekintetben minden felelősség alól kivonja.
Amennyiben a szerző alkotásai nem felelnek meg a pályázati kiírásnak, úgy nem kerülnek zsűrizésre.
A rendező az elfogadott képeket azok népszerűsítése érdekében (rendezvény, ünnepség, meghívó, plakát, kiállítás) térítés nélkül felhasználhatja, a szerző nevének feltüntetésével.
A kiállítás anyaga elérhető lesz Sáta honlapján (sata.hu), megosztással Sáta Facebook-oldalán.
A kiíró a pályázó személyes adatait csak a pályázattal kapcsolatos információk közlésére használja fel, harmadik félnek semmilyen esetben nem adja át.
A pályamunkák anonim módon kerülnek elbírálásra, a szerzők személye csak az eredmény megállapítását követően kapcsolódik a pályamunkához. A zsűri döntése egyszeri és végleges, az ellen felszólalni nem lehetséges.

A pályázat eredményhirdetése >>

Megszakítás