2024-04-16

Gondolatok tárháza – Ózdi Antológia VI.

Ez a cikk már több mint egy éves, kérjük, hogy az oldalon szereplő tartalmat ennek figyelembe vételével olvassa.

Ózd – Fazekasné Szabján Erika, a Szeretet Gyermekei Alapítvány Ózdi Szép Szó Irodalmi Körének vezetője a napokban az Ózdi Városi Könyvtárban bemutatta az irodalmi kör tagjainak legújabb antológiáját, amely sorrendben a hatodik, címe: Gondolatok tárháza – Ózdi Antológia VI.

A kötetben – több más között – felbukkannak Keresztes Józsefné Király Rózsa sátai szerző versei és prózája is, műveinek megjelenése az antológiában folytatódik (a 106-119. oldalak között).

A könyv fülszövege:

…Mikor találkoztok, és olyan érzésed van, hogy már régóta ismered és érzed a feléd sugárzott szeretetét, ilyenkor bármikor és bárhol is vagy, azt mondhatod: – Itthon vagyok.

Ez a könyv is erről szól. Az életedről – az emberi fájdalmakról, vágyakról, örömökről, szeretetről, gondolatokról. Hogy honnan indulsz, vagy épp hol tartasz, és hová szeretnél eljutni. S megmutatja, hogy ha elkerülsz is távol otthonodtól, az mindig visszavár, és hogy a világban járva találkozol mindig olyan emberekkel, akik idegenként is ismerősek, mert mind egy helyről jöttünk és ugyanoda térünk vissza.

 

Keresztesné Király Rózsa további versei >>

 

Megszakítás