2022-06-30

Eredményhirdetés – Csodálatos természet fotópályázat

Sáta Község Önkormányzata 2022. március 3-án fotópályázatot hirdetett “Csodálatos természet” címmel.
A pályázatra a határidő végéig 26 pályamunka érkezett. A résztvevők, akik között helyi, környékbeli, de az ország távolabbi vidékein, sőt Erdélyben élő fotósok is vannak, kivétel nélkül páratlan, szemet gyönyörködtető témákat találtak, csodálatos természeti képeket készítettek és küldték el azokat a szervezőnek.

A képeket háromtagú zsűri értékelte, a pályázatok teljesen anonim módon történő megismerése útján. Sem a fotók alkotója, sem a mű címe, sem beérkezésük sorrendisége nem volt ismert számukra az értékelés folyamán.

A zsűri tagjai voltak:
Demeter Pál, a Heves Megyei Fotóklub vezetője (Eger)
Szalmás Zsoltné, Sáta polgármestere (Sáta)
Barta Gábor, katekéta (Sáta)

A valóban nehéz helyzetben lévő zsűri döntése alapján a “Csodálatos természet” címmel meghirdetett fotópályázat díjazott helyezettjei:

  1. helyezett – 23. számú pályázat: Oláh Attila, Nikla
  2. helyezett – 9. számú pályázat: Antal Gábor, Tiszanagyfalu
  3. helyezett – 20. számú pályázat: Barta Beatrix, Sáta

A díjazottaknak gratulálunk!

Ezúton mondunk köszönetet minden pályázónak a természet egy-egy pillanatának megörökítéséért, valamint azért, hogy mindezeket megosztották velünk. Munkájukhoz gratulálunk!

Albert Mariann, Balogh Emese, Baricz Melinda (Erdély), Benke Gábor, Bolykó Szabolcs, Bolykó Szabolcsné, Kis Károly, Kovács Csaba, Kovács Ottóné, Kovácsné Fazekas Natália, Nagy Gábor, Pamlényi Nóra, Paróczai Máté, Slemmer Viktória, Szabó Alexandra, Szenti Liliána Elizabet, Szőcs Anett, Szőcs Bernadett, Váradi Mózes, Várady Alexandra, Veres Ákos.

Köszönjük!

A pályázatra valamennyi fotó ezen a linken tekinthető meg.

A szervező a kezdetektől tisztában volt azzal, hogy a beérkező pályázatok mind-mind egyedi látásmódot és megismételhetetlen pillanatokat örökítenek majd meg, ebben nem is csalódtunk.

A díjazottakkal és a pályázat résztvevőivel hamarosan felvesszük a kapcsolatot a további részletek megbeszélése céljából.

Szalmás Zsoltné
polgármester

Barta Zoltán
online háttérmunka

Skip to content