2024-05-24

Napköziotthonos Óvoda

Napköziotthonos Óvoda
3659 Sáta
Kossuth u. 61.
Tel.: (48) 655-072 

Jobb Veled a Világ!
Óvodánk sikeresen pályázott a Jobb Veled A Világ Alapítvány által meghirdetett Boldog Óvoda címre! Egy teljes évig, a 2019-2020-as tanévben birtokosai lehetünk a megtisztelő címnek és használhatjuk az Alapítvány logóját. Boldog gyermekeknek Boldog óvoda jár! Ennek érdekében minden hónapban erősítjük ezt a szándékunkat a Boldogságórák tartásával is.

A Boldog Óvoda és Iskola programjának fókuszában az áll, hogy hogyan lehet a negatív gondolkodásmódon változtatni és a tanulásban egy optimista hozzáállást kialakítani a diákok körében.

Az Ünnepélyes Díjátadó 2019. szeptember 18-án Budapesten, a Kongresszusi Központban volt. Ott vehettem át a Programhoz kapott csomagot, ajándékot. Izgatottan kezdjük a program megvalósítását. Bízunk annak eredményes megvalósításában. (Tóth Gáborné óvónő)

 

A Boldog Óvoda és Iskola pályázat célja: a pozitív pszichológia kutatásainak eredményeire építve és annak módszereit alkalmazva az óvodai, alsós, felsős és közép szintjén tanulók csoportosan és egyénileg ismerjék meg a boldogság fő összetevőit. Mindeközben olyan gyakorlatok elvégzésére inspiráljuk őket, amelyek – a boldogságkutatók tapasztalatai alapján – hozzájárulnak a gyerekek boldogságszintjének növekedéséhez.

Az eredmény: optimista, magabiztos és kitartó óvodások és iskolások, akik megoldandó feladatként kezelik a mindennapi kihívásokat, észreveszik az élet szépségeit, az örömteli pillanatokat, és boldog, határozott, pozitív énképpel rendelkező iskolássá, majd felnőtté válnak.

Jobb Veled A Világ Alapítvány >>

BoldogIskola >>

Boldogságóra Program >>

 

Óvodánk életének képei

Megszakítás